Måndag

Gick upp vid 5 i morse, klädde på mig och packade väskan och drog till jobbet. Jag blev klar ca halv 12 och då gick jag hem och sov lite eftersom jag skulle iväg och jobba vid 16.00 igen. Precis när jag kom hem och hade tagit av mig så ringer Mange och säger att jag ska komma ut så det var bara att gå ut i pisskylan igen ;) Men nu är jag äntligen hemma, och jag tänker inte göra ett skit resten av dagen =) Fan vad skönt det känns att vara klar med alla julklappar när man ser alla andra stressa runt som idioter. Haha. Ja just det i morgon blir det ett speciellt möte, men tråkigt nog kan jag inte berätta vad det är. Bara vissa som vet hittills. Men nu ska jag ta en cigg sen lägga mig och vila ett tag.


Söndag

Igår var jag & Mange i sthlm och idag var vi i Linköping. Är helst slut nu haha =) Jag ska snart fixa mig lite grann sen ska mamma och jag gå ner på stan och se om det finns någon restaurang öppen ;O Konstigt nog finns det bara massa Pizzahak här. I morgon blir det jobb börjar kl 6, sen när jag har jobbat klart så ska jag hem till en pensionär och klippa henne. Nej nu måste jag skynda mig, hejhej

Torsdag

Gick upp 5 i morse, jag var skit trött, och det var kallt ute blä. Men jobbade iaf till 12 sen kom Mange och hämtade mig på hans lunch så vi åkte hem till mig och åt lite. Sen var det bara att klä på sig igen för jag skulle hem till en pensionär och klippa honom. Och efter det så gick jag ner på stan en sväng med mamma och handlade ingredienser till Janssons frästelse, första gången jag lagade den och den blev faktiskt god. Och nu sitter jag här och är helt slut, är så jäkla trött. Kunde inte somna inatt, för jag låg och hostade som en idiot. Så tänkte vila lite nu innan Mange kommer. hejhej. Ja just det GRATTIS LINDA 20 ååår :)


Onsdag

Haha har inte orkat skriva här. Har haft fullt upp med jobb, möten. Och den här veckan har jag legat sjuk. Men i morgon blir det jobb, ska börja 05.50 skapligt drygt. Känns som jag har massor att göra dom här dagarna.

Jobba i morgon, sen gå hem till en tant och klippa henne.
Fredag - Jobba, sen hem och fixa lite sen klippa Allex pappa
Lördag - Åka till sthlm och köpa lite grejs, sen kanske klippa anette & hennes dotter och fixa naglarna, får se vad klockan blir när jag kommer hem från sthlm.
Söndag- Åka till Linköping och köpa lite grejs där med sen svänga förbi Ikea och handla lite.
Sen ska jag jobba mån,tis,ons. När fan ska jag hinna sova ? Jag som älskar att sova till typ 11 vara uppe ett tag sen sova middag haha :)

Nej nu ska jag byta om lite. hej så länge

RSS 2.0