Måndag

Idag har jag haft fullt upp, Gick upp halv nio och fixade mig för halv tio skulle jag vara hos Annette och fixa naglarna så nu är dom fina, äntligen. Var klar vid typ 12 så då gick jag hem och käka frukost/lunch. Sen var det bara att ta på sig skorna igen och åka ner till skatteverket. Hade bokat ett möte med dom så man får lite inblick hur det är att ha företag och så. Tur att pappa var med för jag fattade inte mycket Haha. Sen åkte jag hem och däcka på soffan =) Och nu sitter jag här och väntar på att Mange ska komma, har en överraskning åt honom :) I morgon tänkte jag åka till Norrköping och handla lite nya saker. Men nu ska jag fixa mig lite.

Söndag

Usch hatar söndagar, och det är värre idag eftersom den här dagen känns som en evighet. Bara för man ställde om klockan i natt, usch. SEN HAR MINA SMS GÅTT UT IDAG :| så är skit sur, men ska fylla på i morgon. blä blä blä blä blä orkar inte skriva HEJDÅ !!!

Lördag

Nu har jag precis fixat klart mig och ska snart börja dricka :) Angelica & Jag ska ha en liten fest här hemma så skååål, för nu kör vi =)

21.35

Nu sitter jag här hemma med älsklingen. Vi dricker lite öl och har nyss kollat på idol. Får se vad som händer sen, kanske däckar här hemma ;) Nej skoja. hörs sen kanske

Fredag

Har suttit i lunchmöte i ungefär 2 timmar, det var mycket trevligt. Tog med mamma =) Fan blir så irriterad att jag inte får tag i min bankgubbe, har ringt honom typ 5 gånger igår och lika många idag men han ringer ju aldrig tillbaka =/ Men det löser sig väl hoppas jag. Ja just det på måndag ska jag fixa naglar =) Men nu har jag inte tid att sitta här mer har lite att fixa, Hörs.

20.16

Nu sitter jag här med Mange och väntar på att Efterlyst ska börja =) Har nyss ätit lite potatisgratäng. Tänkte lägga in lite bilder men kom på att kameran inte har några batterier så det får bli i morgon kanske. Nu ska jag sätta på mig myskläder och mosa ner mig i soffan :)

Onsdag

Fick äntligen sova ut i morse. Vaknade vid 12 fixade mig och skulle gå ner till arbetsförmedlingen men då var det inga handläggare där :S så fick en ny tid nästa vecka. Efter jag hade varit där så gick jag och Mange till Hembagarns och jag käka frukost/lunch. Sen Ringde N och jag gick dit och träffa henne och en försäljare. Köpte en fön, och beställde en ny sax + effilerings sax och 1 kniv ( lika bra att ha några fler), även en tratt till fönen och lite annat :) Känns som jag har massa saker kvar att köpa in men men. Nu sitter jag iaf hemma hos pappa och väntar på att Mange ska bli klar hemma så vi kan ses =)

Tisdag

Nu sitter jag hemma hos mamma, ska snart åka med pappa ut till min kusin, ska klippa honom. Har bara tagit det lugnt idag, fick en promenad med Wilma hem till Mange förut och överraskade honom med snus =) höhö. Nej nu måste jag fixa mig. Hörs sen


Måndag

Har inte orkat skriva nånting här, har varit helt slut i helgen efter allt jobbande. Och det var ganska skönt att sova ut i morse utan att bli väckt runt sex av att man ska jobba =) Men hoppas att jag iaf kan få ihop några fler timmar därifrån den här månaden. Ja just det angående den där hemliga saken som jag inte kunde skriva om för ett tag sen. Alla papper är klara nu så jag kan säga att jag ska börja jobba på en frisörsalong här i stan som kommer öppna den 25e November om allt byggande går som det ska. Den kommer ligga i Violenhuset. Anledningen till att jag inte kunde berätta det tidigare var för hon som jag ska jobba med ville att det skulle vara hemligt eftersom det finns vissa som kan bli sura och vill förstöra. Men nu är iaf allt klart :) Så jag ska till banken i morgon och fixa lite pengar sen blir det att köpa in allt som behövs för att kunna börja jobba. Ska bli jätte kul. Just nu sitter jag och funderar vilket färgtema jag ska ha på alla mina verktyg och maskiner. Först tänkte jag ha rosa & silver men sen kom jag på att rosa kanske inte är så kul på en plattång om det är en killes hår man ska fixa ;p Så jag ska nog köra på Silver & svart när det gäller borstar & plattänger. Sen har jag ju mina lila saxar från jaguar som kommer matcha inredningen klockrent :) Det kommer finnas en nageltjej hos oss också, så jag hoppas att hon kan fixa i ordning mina naglar så dom blir fina =) Nej nu ska jag fixa mig lite sen äta nånting.  

En tönt bild som jag bjuder på ;)


18.40

Nu sitter jag hemma hos mamma, har varit här ett tag nu. Men väntar på att Mange ska komma och hämta mig. Vi ska hem till pappa och bada och mysa framför tvn =) Ja just det jag har gett upp Gi-metoden, Sorry Linda ;P hehe. Känns som det inte är min grej, som att jag skulle kunna äta sådär i hela mitt liv , ALDRIG. Så jag ska köra på tallriksmodellen i stället ;) haha. Nej nu ska jag packa ihop mina saker och ge mig iväg. Tuudels.

15.42

Det var ju inte länge man fick sova. Vakna av att Wilma hoppa upp och stog och hoppa på mig. Dumma hund ;P Ska äta snart, sen ska jag gå hem till mamma och duscha & byta om. Sen bara ta det lugnt och lägga mig tidigt eftersom jag ska upp sex i morgon.

Tisdag

Har jobbat idag, Och blir jobb i morgon & på torsdag också. Sen en liten stund på fredag sen ska jag till banken =)
Är helt slut så ska nog sova en liten stund,skriver sen

Måndag

Blev väckt i morse halv sju av att mobilen ringer. Jag börjar gapa och skrika innan jag svarar med ett mmmmm hallå. Hej, kan du jobba? mmmmmm. Asså jag har inga problem med att jobba blir bara irriterad på människan som är borta hela tiden fast hon säger att hon ska komma. Jag föredrar att veta minst 1 dag innan att jag ska jobba. Hela dagen blir fan upp och ner när man blir ringd 30 min innan man ska börja lixom. Men skitsamma blir pengar iaf :) Nu tänker jag iaf lägga mig och sova en stund så jag är hyffsat pigg när jag träffar Mange sen. Hörs

Söndag

Är för trött för att skriva något vettigt, så hejdå så länge

FITT DANSKAR

Jävla äckel lag, alltså DANMARK. Hatar er. CPN

Lördag

Orkade inte skriva nånting igår, var helt slut. Jobba från sex till halv tre. Sen när jag kom hem somna jag direkt. Sen tog jag det bara lugnt med älsklingen, jag var nog inte speciellt social eftersom jag höll på att somna hela tiden. Haha. Nu sitter jag iaf hemma hos pappa, vi sov här i natt och tog hand om Wilma. Får se om det blir utgång idag. Nu ska jag fixa mig lite så hörs sen.

Torsdag

Blev väckt av telefonen halv 7 i morse.

- Hej gumman, förlåt men kan du jobba?

- mm vad är klockan

-Halv sju, men du kan komma när du är klar och så

- Okej,

Det är faktiskt ganska drygt att bli uppringd sådär och gå och jobba det tar ett tag att ställa om sig men jobbade iaf 5 timmar sen var jag tvungen att gå ner på stan och möta upp pappa för vi skulle gör alite ärenden. Så nu är man ett steg närmare =)
Nej nu måste jag resa på arslet och hjälpa till här hemma för det blir sexparty i kväll, alltså sexleksakerparty ;p Hörs

17.58

Usch vad mätt jag är, har nyss käkat. Blev kebabsallad idag igen. Nu ska jag kolla runt på lite olika saker så hej så länge

Onsdag

Var skit trött när klockan ringde vis sex i morse. Men jobbade iaf 4.5 timme sen gick jag ner på stan och åt lunch med N, vi prata om den där hemligheten som jag inte kan säga än, kanske om några dagar om allt går som det ska i morgon :) Har iaf bokat tid på banken nästa fredag, sen har jag ringt skatteverket idag ( satt fan i kö i 20min) så ska dit i morgon. Det är bäst att jag tar med mig pappa för jag kommer antagligen inte fatta ett skit när dom ska förklara allting. Så trög i bland ;p

Blev inget jobb i morgon för hon som jag skulle jobba i stället för hade blivit frisk men på fredag blir det jobb. Vet inte om det är 4.5 timme eller 8 men det visar sig väl. Nej nu ska jag fixa lite saker, hörs sen kanske :)

21.16

Fan vet inte om jag pallar med Gi-metoden längre ;p det är så jäkla svårt och veta vad man ska äta. Kan ju inte bara leva på kebabsallad eller? Käkade det förut iaf. Mange är här nu och vi ska väl snart hoppa ner i badet. Hör att det börjar bli fullt nu så skriver kanske sen.


17.25

Nu sitter jag hemma hos pappa, har varit här ett tag. Har fortfarande inte fått något svar av Angelica, men hoppas hon vill ;( hehe. Ska se om jag hittar någon bra film och ladda ner nu.

13.51

Jag har nyss fixat mig och nu sitter jag här och tråkar igen! Pappa skicka sms för ett tag sen och sa att jag inte behövde ta hand om Wilma idag för han skulle inte jobba så nu har jag inte ett skit planerat. Så blir väl att sitta här och uggla eller nånting. Men nu ska jag faktiskt försöka övertala Angelica. Önska mig lycka till =) haha

Tisdag

Vaknade för ett tag sen och nu sitter jag här och väntar på att Angelica ska komma hem, vi ska snacka lite affärer ;) Så hoppas fan hon går med på mitt erbjudande. Jag försöker nämligen köpa hennes rum för 500 spänn + en annan sak :) haha. Nej nu ska jag fixa mig lite för jag ska hem till pappa sen och ta hand om Wilma medans han jobbar. hörs


Måndag

Uuusch ligger helt död i soffan, kan knappt röra mig. Har fetaste mensvärken, ont i huvet och i hela kroppen. Det känns som jag har feber. Kände mig som ett ufo när jag klev upp sex i morse, och det kändes likadant när jag jobbade menmen. nej nu blir det att lägga sig och vila innan Mange kommer. Hörs sen kanske.

Heellluuu

Jag har faktiskt varit duktig, var ute på långpromenad förut med Angelica och Wilma :) Ska snart gå och lägga mig för jag ska ju upp sex i morgon bitti, ska jobba. Men först tänkte jag lägga ut lite bilder.

        
 
Mamma när vi var på Harrys
 



GODNATT

Misslyckat

Tänkte visa när mitt hår blev helt fuckat ;o


Den hår hårfärgen hade jag först, mellanbrun med blonda slingor



Sen skulle jag lägga i mera slingor, så vi använde hätta och det blev helt cp
ser ut som jag skulle bleka hela håret blont men misslyckats.



Så jag åkte till Linda i Kungsör och först blev det såhär



Sen blev det fiiint :)

Söndag

Hade inte tid att skriva igår, jag och älsklingen firade 1 år :) Vi gav varandra lite presenter, sen bjöd han mig på Rhodos, så gott :) Sen fick jag även massage, älskart :)

Har snackat med en person nu på morgonen som kan sånt här med skatter och sånt, nu börjar det klarna ;D kan inte säga mer om det, men snart får jag berätta :) Ska gå och ta en cigg nu men skriver sen, kanske lägger upp bilder sen också :)

Fredag

Nu sitter jag här nyduschad och fräsch =) Väntar på Mange för vi ska åka och kolla lite kläder och så =) Är inne på min 5e dag på Gi-metoden idag, men vågar inte väga mig för jag kommer bli så förbanand om det inte hänt nått. Så jag väntar tills på måndag då det gått 1 vecka =) haha. Nu fick jag veta att mamma ska ha sexparty, haha fett kul :) nej nu ska jag klä på mig det sista och gå och köpa en kycklingsallad från primavera =) hörs sen

RSS 2.0