1 dag avklarad

Har jobbat idag då :) det var helt okej faktiskt, så i morgon blir det samma sak. Skönt med lite pengar iaf,. Och i morgon får jag lön från pappas jobb, NICE ! nej nu ska jag byta om , ska nog ner till sultans idag med och fika. Hörs sen.


Sultans

Ska snart gå ner till sultans för en fika, så hörs sen när jag kommer hem,

Äckliga söndag

Linda tjatar om att jag ska uppdatera så blir väl tvungen att göra det :)
Igår var jag på kräftskiva hos min kusins syster, och nej hon är inte min kusin eftersom dom inte har samma mamma och jag är på min kusins mammas sida, ja det där kanske inte blev så bra skrivet men skitsamma. Det var helt okej där iaf. Eftersom mamma hade glömt sin hemnyckel på jobbet så kom hon och hämtade min så jag och Mange beställde en tax runt halv 1, vi har ju tvugna att tänka på mamma eftersom hon skulle upp och jobba. Hon fick iaf kasta ut nyckeln när vi var nedanför. Tråkig information men orkar inte bry mig för jag är hungrig och då blir jag alltid på dåligt humör enligt min pojkvän :) Och i morgon ska jag upp klockan typ 6 :S för jag ska börja jobba vid 7 , ska städa på en skola , lite skabbigt men orkar inte bry mig om det heller för det är pengar ;) Men nu tänker jag faktiskt gå och ta en cigg så jag slutar tänka på att jag är hungrig, Och om ni undrar varför jag inte äter så är det för att det inte finns något gott hemma ;O och då ligger jag hellre här och surar ihop. Jajemensan. bye så länge.

Blää

Är uppe redan nu ;O bara för Mange hade ställt klockan för han skulle till arbetsförmedlingen ;( Men ska väl städa lite nu eftersom det inte blev gjort igår, sen får jag väl sova middag sen, alltid lika skönt :) Men nu blir det nog frukost, om det finns nått gott.

:)

Har inte gjort så mycket. Mange och jag åkte och hämtade min kusin så han är här nu. Jag antar att vi måste skjutsa hem honom också eftersom kusinjäveln är så jäkla lat :p haha =) nej nu ska jag fixa lite här, men hörs sen kanske.

Tisdag

Har varit ute på landet och hjälpt Mange att skrapa ett hus som ska målas i morgon. Sen gick jag hem till pappa och käka, pussa på wilma och tog ett bloss. Och nu är jag hemma hos mamma igen. Ska städa lite så hon blir glad =)
Hörs sen.

Måndag

Hade fått ett bra sms i morse, återkommer om det senare när jag vet hur det blir :) Men jag hoppas på det bästa. Var tvungen och be Lindis-k ringa mig i morse iaf :) haha
Jag har pratat lite med Elin på msn, jag försöker få henne att skrapa ihop lite pengar så hon kan komma hit någon jävla gång :)

Gamla bilder på mig & Elin. Haha




Söndag

Nu ligger jag hemma i soffan med feta bandaget på tån, vet inte vad jag har gjort men kan knappt gå. Ser skit fult ut :P
Kvällen blev lite rörig igår, men jag fick iaf med mamma på ölspel haha :)
Nu ska jag fixa mig lite för jag ser ut som en slusk. Hörs sen

Nu drar jag :)

Tänkte visa outfit nu innan jag drar iväg med älskling :)



Linne - Hm
kjol - Hm
Armband - Thomas sabo & Oxxo




Skor - Belle shoes


men måste dra nu hörs sen eller i morgon :)

Lördag

Det blir utgång idag , så måste börja fixa mig nu :) jag skriver sen.

Typ klar nu







Är inte riktigt klar än måste välja skor :O  och ursäkta dom usla cambilderna.

Långt linne - Gina tricot
Halsband - Esprit
armband - Tomas Sabo & oxxo
Jeans leggins från Gina tricot


FREDAG :)

Har nyss dammat och diskat, duktig jag vet. Ska snart börja kolla vad jag ska ha på mig i kväll.

Saker som ska göras innan jag drar iväg i kväll.

* Duscha & fräscha till mig
* Måla naglarna
* Leta kläder
* Sminka mig
* Fixa håret


Men nu ska jag iaf ut och röka sen fixa fixa fixa. Hörs


Bilder som jag glömt ladda in

  
                           Wilma                                 Jag & Jack

  
Jag                             Min kusin och hans katt &  nya piercing

  
Frukost                               Smultronstället

  
Kusin                              Märtahålet                   Wilma & jag i Söderköping


åååhhh =/

Kul att man inte kunde sova så länge. Vakna av min jävla mensvärk. HATART ! ska iaf försöka få med Lisa ner på stan nu. Hörs.

Onsdag

Var tvungen att gå upp tidigt idag eftersom jag sov hos Mange och han skulle iväg till arbetsförmedlingen sen jobba. Så nu är jag hemma och ska  nog gå och lägga mig igen :) hejdå så länge .

:)

När jag kom hem efter jag hade klippt grannen så såg jag att jag hade 1 missat samtal på mobilen. Så jag ringde upp numret och då var det ett jobb :) så nu ska jag på jobbintervju på Torsdag. Ska fixa lite nu så skriver mer sen.

Hoppsan

Här har det inte skrivits på länge ser jag :p Sov hos Mange i natt, så kom hem hit vid typ 11 eftersom han är och jobbar hos sin moster. När jag kom hem hit så gick jag och la mig, sov i någon timme sen fixade jag lite här hemma :) Nu ska jag snart gå upp till grannen och klippa hennes kompis, pengar pengar :) hörs sen.

Fredag

Har städat lite idag, sökt några jobb, och provat sätta i löshår på mamma. Blev fan snyggt men hon kände sig så obekväm i det så hon ville inte ha kvar det. Nej nu ska jag måla naglarna sen blir det ett bloss på ballen.

Torsdag

Har nyss kommit hem. Mamma och jag gick hem till min kusins syster för jag skulle klippa dom. Dåligt varmt det var. Nu ska vi fixa lite. hejdå !

Naken Matte

Kvällen igår var jätte trevlig. Men den slutade väldigt konstigt för vissa, tex för min kusin Matte. Han hade somnat i soffan och när Tobbe skulle väcka honom reser han sig och går ut i hallen. Efter ett tag kommer han tillbaka naken och säger "Tjena grabbar, vad gör jag här?" Sen tog han kläderna i händerna och gick ner på gatan. Tobbe försökte säga åt honom att han skulle klä på sig och tillslut gjorde han det. Men kalsongerna kastade han åt helvete för han hade tydligen flera hemma. Men det roligaste var nog när han kom hem till oss förut och inte visste vad han hade gjort. Haha som han skämdes :P Nej nu ska jag sätta mig på balkongen och ta en cigg. hörs

Tisdag

Ska fixa mig sen dra på lite chillfest =) hörs sen kanske.

=)

Nu sitter jag och Mange här hemma hos mamma och ölar lite :)

Måndag

Det känns som att jag bara uppdaterar på måndagar ;p Måste bli bättre med det här nu. Var som sagt på jobbintervju med Lisa i fredags, om man nu kan kalla det intervju. Vi snacka med han som ägde det i ungefär 3 min. Han sa att vi skulle komma en varsin dag och provjobba. så får se hur det blir. Nu ligger jag iaf hemma hos mamma och väntar på att Mange ska komma och hämta mig. Vi ska väl hitta på något det är ju lixom våran 10 månaders dag idag :) Tiden går fort när man har roligt. Ligger och också och funderar på om jag ska använda min lön till en lägenhet. Bråkar så jävla mycket med pappa hela tiden. Så får se hur jag ska lösa det, för det måste fixas snart iaf, orkar inte med allt tjaffs 24/7. Nej nu ska jag ta och sminka mig så jag är klar när Mange kommer. hejhej


RSS 2.0