Hejheeej

Har inte skrivit här på ett tag nu. Men tänkte att jag skulle skriva någon rad eftersom jag vet att Lindis K läser =) haha.
Det har inte hänt så mycket dom här dagarna. Jag har mest varit ute med båten och solat & tagit några dopp. Det har varit riktigt skönt :) Ja just det vi har bestämt att vi åker till Öland nu på onsdag :) Det ända jag och Mange måste fixa nu är en sån där dubbel luftmadrass eftersom vi har lånat ut våran till mormor och det är lite långt att åka och hämta eftersom hon bor på Gotland. Nej nu ska jag faktiskt ut på balkongen men vi hörs =)

=)

Nu sitter vi här hemma och planerar om vi ska åka till Öland nästa vecka :) Jag, Mange, Angelica & Ronken. Kommer bli as najs =) Vi fyra i ett  tält med 4 rum och kök , perfekt :) Men tänkte ta ett bloss nu så hööörs !


åker i väg en sväng :)

Ska packa lite mat och grejer nu sen åka i väg till ett badställe :) hörs i kväll .

Bilder från Öland


När vi kom till campingen gick vi ner till stranden och satte oss och drack lite öl


Efter att vi hade ätit plankstek så gick vi till någon bykrog och jag lovar den här drinken
 var nästan den godaste jag drukit:P


Sen blev det lite mys på någon strandkrog :)


Skit äcklig macka :P

Nu orkar jag inte lägga in fler. Ska gå ut på balkongen lite nu. Hörs =)

Hemma

Vi kom hem för några timmar sen. Vi bestämde oss i torsdags kväll att vi skulle åka i väg någonstans så vi packa med oss kläder och drog i väg. Vi stannade i Västervik för Manges kompisar var där och campade men vi sov i bilen eftersom allt var stängt. Sen i fredags åkte vi vidare ner till Öland. Det var ganska omöjligt att hitta någon ledig stuga eller rum i Köpingsvik. Men tillslut kom vi till en camping och dom hade 1 rum kvar så vi tog det. Och när vi såg på nyckelringen att det står "ett kristet alternativ" börjar jag tänka, vad i helvete är det här. När vi kommer in i vårat lilla rum står det ett bord breve sängen och där på ligger det en bibel :S Och när vi insåg att vi hade hamnat på en kristen camping så såg man att typ alla väggar var täckta med tavlor där det typ stod " jesus är din vän" Men som tur var så sov vi bara där. Vi festade längre ner i köpingsvik. Men jag ska grilla och dricka öl på balkongen nu så bilder kommer senare.

Torsdag

Jag sitter här och kollar runt lite vart jag och älsklingen ska åka och fira midsommar. Vi kan inte bestämma oss. Vi funderar på att ta båten till Gotland i kväll bara för att komma i väg ett tag. Men Vi vet inte riktigt om hans bil blir klar idag =/  men ska ta en cigg nu och försöka komma på något, hörs sen


.

Tänkte bara visa lite snabbt vad jag köpte här om dan =)


TACK :)

Tack Susaaaaann för du fixa headern :) Puss på däääj <3

Hemma

Kom precis hem från stan. Först var vi och käka frukost/lunch på Sultans och det blev en tacopaj med sallad, as gott. Sen gick vi runt på stan i några timmar sen blev det fika på Hembagarns =) Det var en trevlig dag faktiskt. Nu ska jag gå ut en sväng med hunden så vi hörs sen.


Fick med mig lite kraffs hem =)


GÖFF :)


Onsdag

Vaknade för ett tag sen och såg att det var fint väder. Så jag tänkte ligga och steka på balkongen hela dagen men nu är det ändrade planer, ska ner på stan så vi hörs sen.

Saker

Det här köpte jag idag när jag var i Norrköping. Jag tänkte bara visa det lite snabbt. Hinner inte skriva så mycket mer, ska umgås med älsklingen nu. hörs ¤



=)

Kom hem från Norrköping för ett tag sen, var där med min lillesyster & min pojkvän. När vi kom till Norrköping gick vi till Peking House och käka lunch, det var riktigt gott där. Sen gick vi en sväng på stan, jag handlade lite saker som jag visar sen :) Nu ska jag ut och sätta mig på balkongen en stund. Hej så länge.


Tisdag

Vakna nyss, ska fixa mig lite snabbt och sen åka till Norrköping, blir väl att handla lite grejs =) Hörs sen

Måndag

Haha oj hade nästan glömt att jag hade den här bloggen =) Ska väl försöka uppdatera den bättre, har ju mera tid nu när man har gått ut skolan och är arbetslös :P

RSS 2.0