Måndag

Vaknde för 1 timme sen , är jätte trött. Men som tur är så ska jag inte till skolan. Ska åka med min lillasyster till Norrköping och sitta modell för henne. Jag kände att jag kunde ställa upp eftersom hennes hår har vart mitt träningsoffer under dom här 2.5 åren som frisör :) Känns inte så kul att gå ut i det här vädret, det snöar och blåser som fan och jag har tagit av min luva på jackan och den ligger hemma hos mamma så jag kommer nog se ut som en slickad katt när jag kommer fram till hennes skola. Men nu måste jag packa ner allt, Hej så länge =)  

Saco mässan

Gick upp sex i morse för att sätta mig på 7.03 tåget till Eskilstuna och sen hoppa på en buss där i från till sthlm. Det var ganska drygt faktiskt och det blev ju inte roligare av att den där mässan sög :S fattade inte ens vad jag gjorde där eftersom jag absolut inte tänker plugga vidare nu efter sommaren :S Blir ju färdig frisör om jag klarar alla moment på gesällprovet. Men iaf så gick jag, Elin, Lisa & Linda runt där sen tappade jag och Elin bort Lisa & Linda så vi gick och mötte Allex, så gick vi runt där och jag var mest irriterad. Som tur var så fick jag åka med Allex och deras buss till Katrineholm så slapp jag åka till Eskilstuna först och sen ta tåget hem så det är jag ju lite glad för. Nu tänker jag gå ut och röka så hejrå :)

IDIOT JÄVEL !

Jag var nyss hemma och åt hos mamma och så kopplade jag Wilma och skulle börja gå hemmåt. När jag kommer vid kyrkan så tänkte jag att jag skulle gena över gräsmattan. Och när vi går där på gräset ser jag hur en mega stor grå hund kommer springande emot oss och den hugger tag i Wilma och sliter och kastar omkring henne. Jag visste inte vad jag skulle göra så jag bara skrek. Och ägaren var ju inte snabb och komma och hämta sin hund iaf. När han närma sig så sprang hans hund i väg och jag skrek jävla idiot jävel åt gubben som inte ens kom och bad om ursäkt. Wilma var helt livrädd och typ röck i kopplet och drog med mig ut på trottoaren. Vi fortsatte över gräset och jag var så jävla arg så jag sa till kärringen som gubben var med att nästa gång kan du ju be han koppla sin jävla hund. Hon bah: ah men han får sig nog en omgång nu. Sen hörde jag hur hunden tjöt som fan in i från en trappuppgång.

Folk som inte har något vett i skallen ska fan inte ha hund. Den där gubben har tydligen haft sin hund lös förut och den har gett sig på massa andra hundar. Och det är ju inte hundens fel att den är som den är utan det är hans alkoliserade husses fel. och det hjälper ju fan inte att slå hunden för den gör nått fel. JÄVLA IDIOT JÄVEL SÄGER JAG BARA!


Onsdag

Vaknade för 30 minuter sen av att Wilma la sig på mig. Så jag tänkte att det var lika bra att gå upp så jag inte behöver stressa till tåget. Så nu har jag fixat naglarna med fransk manikyr, blev ganska bra faktiskt. Tänkte äta frukost typ nu så hejråå.


Tisdag

Jag stannade hemma från skolan idag. Usch måste verkligen skärpa mig snart. Har faktiskt inte gjort nått vettigt idag, bara legat i sängen och kollat på tv och myst med Wilma :) Men i morgon ska jag ta tåget klockan 13 till Eskilstuna och klippa en kund som kommer till praktiken, känns lite drygt men jag har ju lovat så får pallra mig dit.



Måndag

Kom nyss hem från skolan , är helt slut. Somnade på tåget och höll på att missa min station.
Jag försov mig i morse också, sen när jag kom till skolan så hade vi långhår, det gick ganska bra även om jag överdrev min frisyr lite grann ;) Sen hade jag mitt nationella tal på svenskan som jag har skjutit upp nu i över 2 veckor. Jag pratade om när jag hade cancer när jag var liten och hur det hade gjort avtryck på mig, det gick faktiskt ganska bra. Men jag var skit nervös innan. Efter det så gick Linda och jag och käka tacobuffé vi är typ stammisar där :) Men nu ska jag umgås lite med mamma. Hörs :)

Helt slut

Kom hem från jobbet för typ 1 timme sen, är helt slut i benen :P Har suttit ´typ 15 min på 8 timmar :P
Var ganska svårt att lära sig kassan men det gick bra till slut :) Dom typ tvinga mig att äta och skit haha :)
Nej men det var kul där nu ska jag lägga mig i sängen och vila sönder.


Lördag

Ska snart och provjobba är jätte nervös ;O

Fredag

Det gick faktiskt bra på praktiken idag. Var lite pinsamt när killen från tidningen var där och tog kort men får hoppas på att jag kommer se bra ut :P haha. Hade två kunder idag. Det fula var att damen som jag klippte skulle typ ha killfrisyr och killen som jag klippte hade typ tjejfrisyr lite kul faktiskt :P Men nu måste jag städa mitt rum ser ut som fan ;)

Torsdag

Har haft en slapp dag idag :) Jag åkte till skolan vid 11 , kom dit 12 sen hade jag lunch sen 40 minuters svenska :) så skönt. Klippte Allex när jag kom hem från skolan, blev faktiskt bra även om ja inte tyckte att han skulle klippa av så mycket. Men det är ju han som bestämmer så :)

Praktik i morgon då, är lite nervös för tidningen ska komma dit och fotografera mig så folk vet att salongen har elevklippning . Pinsamt :P Men nu ska jag ut på ballen och ta en cigg. Hörs :)


Jobb

Har eventuellt fått jobb på Barken =) ska dit på lördag och få lära mig kassan och sånt där :)
så alla ska komma dit och äta okej ? BRA :)

Tisdag

Är hemma från skolan idag med. Har fortfarande jätte ont i magen.
Jag känner mig faktiskt lite duktig, jag gjorde klart mitt nationella tal i Svenska i natt :) Blev ganska bra, nu gäller det bara att prata ganska sakta så det blir 5 minuter ;P
Nej nu blir det att tanka ner nya prison break avsnittet :)



Måndag

uuuhh så trött jag är. Även fast jag nästan har sovit hela dagen. Stannade hemma från skolan idag för jag hade så jäkla ont i magen. Men nu hinner jag inte sitta här längre, ska fixa lite.


Testar

Bara för susann måste veta om det funkar att skriva ;)

Måndag

Är hemma från skolan idag. Mådde inte så bra när jag vakna i morse. Ska snart ut på en långpromenad med Wilma :)

Wilma

Helgen

Tack Susann för du fixade min blogg :)

I fredags drog Josse och jag till Erik på Inflyttningsfest. Den ballade ur ganska mycket.
Det började med att Erik stog och kissade utför balkongen (han bor högst upp) Sen började dom
kasta glas i väggen och grejer. Sen började två stycken slåss så det låg feta blodpölen i hallen. Men kvällen slutade bra, iaf för min del :) <3

Igår tog jag det bara lugnt, var faktiskt skönt :) Men somnade typ halv 5 och skulle gå upp vid 11 eftersom jag, min syster och Pappa skulle åka och fira farfar som fyller 70 idag. Han visste inte om att släkten skulle komma, eftersom farmor ville att vi skulle överraska honom. Han blev helt chockad när alla klev in i köket. Så åt vi där och firade honom. Det var helt okej även fast jag höll på att somna i soffan ett antal gånger. Nej nu ska jag duscha :)





RSS 2.0