Fredag

Kom nyss hem fårn Nyköping. Lisa och jag var på den där salongen. Men vi ska komma tillbaka någon annan dag och provjobba. Och nu ska jag spöa skiten ur min kusin så skriver sen :)

:)

Har duschat och fixat mig. Ska ner på stan snart och köpa medicin till hunden. I morgon ärjag ledig, ska till tandläkaren. Inge mer jobb i år på pappas jobb. Men nu måste jag skynda mig. hörs senare,

Onsdag

Vaknde för typ 30 min sen. Ska snart åka till jobbet. Är riktigt tröt ti dag faktiskt men hoppas att dagen gå snabbt. Uppdaterar när jag kommer hem.

Tisdag

Nu sitter jag hemma hos mamma. Har jobbat idag också, är helt slut i kroppen :p Men nu är det bara 2 dagar kvar. Ska nämligen vara ledig på fredag, för Lisa och jag ska åka till Nyköping och prata med en kille där som ska öppna salong :) Men nu ska jag ta en cigg med min kusin.

Måndag

Har jobbat i dag. Bara 4 dagar kvar :D ska bli så skönt att vara ledig. Nu sitter jag hemma hos mamma, ska äta här idag, så hoppas det blir något gott :) jag ska faktiskt lägga in bilder sen när jag kommer hem :p

Hellu

Kom hem från jobbet för ett tag sen. Har käkat och så. Jag kollade mejlen för att se om jag hade fått något svar från jobbet jag sökte. Och såklart skriver dom : Hej vi söker någon med mer erfarenhet. Man bah; men herregud hur ska man kunna skaffa sig erfarenhet i arbetslivet när man inte ens får en chans ? Tycker dom resonerar så dåligt.



Bjuder på den :P

uppdatering från ballen

Nu sitter jag hemma hos mamma, vi har grillat och nu sitter vi och dricker lite. Sen ska jag antagligen följa med henne till Harrys. Jag lägger in bilder sen. Måste hitta sladden bara. hej så länge :)

hejhej

Har nyss varit och fikat med mamma & Mange och nu är jag hemma och byter om till bikini för Mange och jag ska åka och bada någonstans. Är ju as skönt väder :) Men jag skriver sen när jag kommer hem.

:)

Josse kom hit förut eftersom jag inte hade hunnit blivit klar. Sen gick vi ner till hembagarns men det var stängt ;O så vi fick gå till sultans i stället. Där blev det kycklingpaj och massa prat. Det var riktigt trevligt, Har saknat dig Josse :) Men nu ska jag ut med Wilma innan det börjar regna. Så hörs sen kanske.


Söndag

Hade fullt upp i går så kunde inte uppdatera. Jag kom nyss hem, så måste fixa mig nu för sen ska jag möta upp Josse för en fika :)

....

Somnade runt 6 i morse. Sov i typ 4 timmar =/ Men nu känns det iaf bättre. Lägger in bilder på outfiten från igår lite senare. Ska fixa mig nu, sen åka ut till min morbror och grilla.


Hemma nu

jag trodde att det skulle bli en kul kväll men så fel jag hade =/ just nu vet jag varken ut eller in :( Hoppas att allt är bättre när du vaknar.

Drar nu

Jag dra på fest nu. Lägger in bild på kläderna sen :) hejhej

...

Klippte och fixade till mitt hår så gått det gick :)


"BARBIE WANNABEE?!"



Det här kom jag och susanne fram till när det gäller vissa bloggar :) HAHA !



Fredag

Vaknade för typ 40 min sen, gick ut på balkongen och såg att det inte regnade (Y) men det är ingen sol heller, men bättre än regn iaf. Jag försöker väcka Linda så jag kan åka till henne och fixa mitt hår ;O men hon verkar ju aldrig vakna :P Sen funderar jag på om man ska fixa en liten fest i kväll, det tåls att tänka på :) hörs sen


Blää

Har försökt hitta något jävla jobb i över 1 timme nu. Men finns ju fan ingenting, och äckliga arbetsförmedlingen kan ju ta sig i arslet , dom verkar ju inte bry sig ett piss. Börjar jobba på pappas jobb på måndag iaf, men det är lixom bara i 3 veckor. Vad ska jag göra sen då? Handla upp pengarna på 1 dag sen är det roliga över?

Torsdag

Vaknde för typ 1 timme sen. Tittade ut genom fönstret och såg skitvädret=/ Så det får väl bli en jävla innedag i dag . sug på det. Ska snart fixa mig iaf och traska över till mamma, ska färga angelicas hår, men innan det måste jag ner i den äckliga tvättstugan och stoppa in lite kläder. Hatar att vara där nere så brukar ta med mig wilma ner, tönt, YES :) Måste verkligen göra något åt mitt hår idag ;O får panik =( Men måste skynda mig lite nu, ska vara i tvättstugan halv så hörs sen.

Hemma

Låg och badade med älsklingen när mamma ringde och frågade om jag kunde köpa mat åt henne, så vi åkte och gjorde det , sen satt vi på hennes balkong ett tag och tog en cigg och pratade. Och nu ligger jag bara här hemma, finns ingenting att göra =O men ska iaf ut på balkongen nu sen får vi väl se om det blir någon mer upptadering :) hej så länge.


Älskling med morgon frilla :) <3


...



mobil bild, ursäkta den skitiga spegeln :p

Uppdatering hemma hos mamma

Nu sitter jag hemma hos mamma, har nyss klippt hennes hår,blev as bra =) Den här datan är så seg så jag skriver sen när jag kommer hem. Tänkte gå ut och sätta mig på hennes balkong nu och ta en cigg. Hörs sen.

Onsdag

Vaknde runt 11, fixade mig och mötte upp mamma. Vi gick ner på stan och mötte upp min moster som har kommit ner hit från norrland. Vi fika och gickoch kolla lite. Blev helt kär i ett par skor som jag MÅSTE HAAAAAAAA. Lägger in bilder sen faktiskt :)

...

Kom nyss hem, åkte och skulle söka ett jobb som pappa typ "fixat" åt mig, men var tvungen att skriva ett cv så måste göra det nu.BLÄ:
 Är det inte nån som vill öppna en frisörsalong med mig ? :) EEELIN KANSKE ? :) (A)

Tisdag

Vaknde typ vid 11, vågade inte starta datorn för det åska som fan :P haha (tönt) Jag började fixa mig sen ringde jag min kusin eftersom jag skulle möta upp dom på stan för att ta en fika. Efter fikan gick vi bara runt och glodde lite sen drog jag hem, och nu sitter jag bara här. Wilma ligger bakom mig och glor, stackarn haltar igen =/ Ska fixa med lite bilder nu så uppdaterar senare.

Måndag

Orkade inte upptadera igår, gick och la mig efter jag hade städat. Rummet är typ lika stökigt idag , fattar inte hur jag lyckas :S Jag var och hälsade på mamma förut, men glömde ta med hennes present så får gå dit en sväng sen igen :) Nu sitter jag iaf här hemma och tråkar, vädret är ju skit som vanligt så finns ju ingenting att göra. Har försökt att hitta något jobb men det ser också mörkt ut. Någon som har ett frisörjobb att erbjuda kanske ? :)

Hemma från Öland

Jag kom hem från öland i går. Vi skulle egentligen varit kvar tills på onsdag men jag fick feber och blev förkyld sen blev även min syster och henns pojkvän sjuka. Så vi åkte hem igår. Ganska tråkigt eftersom jag känner mig bättre idag. Men om vi hade stannat hade det säkert blivit ännu värre eftersom vi sov i tält. Jag lägger in bilder sen för nu tänkte jag städa mitt rum som ser för jävligt ut :)

RSS 2.0