Jävla unge

Nu har min bajskusin berättat att han ska flytta upp till norrland igen, till fucking lilla risiga Dorotea. Fast han snart skulle få en lägenhet här nere men nej då ska han ta sitt pick och pack och flytta upp dit igen. Men bra jag tänker aldrig komma upp och hälsa på. SKOJA, kanske kommer om du betalar min bensin i snöskotern. Mouhaha. Nej nu ska jag vara Social med älsklingen.

Tisdag

Har inte hunnit skriva här. så tänkte skriva lite skit nu :)

Har jobbat idag, var helt okej även om det var lite jobbigt att gå upp så tidigt. Men det är sånt man får ta. Fick även ett samtal nyss gällande den där hemliga saken som jag skrev om för ett tag sen. Det verkar bli av men jag måste hinna lösa lite saker innan jag kan jubla :) Men med lite hjälp så ska väl det fixa sig. Hoppas iaf.
Ja just det, jag har börjat med Gi-metoden, ska se om den funkar som alla säger. Jag är inne på min andra dag idag, och den tredje ska tydligen vara förjävlig så vi får se hur humöret är i morgon, jag känner inte av någonting än iaf mer än att jag pissar stup i kvarten ;p Nej jag skriver lite senare, ska fixa lite saker nu. Hej så länge.


Torsdag

Usch idag mår man som man förtjänar. Har nyss klätt på mig och ska snart gå till affärn. hörs sen kanske om jag orkar skriva nånting.

SKÅL :)

Det blir utgång i dag =) sitter hemma nu och dricker med mamma & min kusin, vi ska på harrys lite senare. Måste bara välja kläder ;O jooobbbiiiggt, har ju så mycket att välja på ;) haha. Nej nu ska jag lägga på lite smink och fixa mig, höörs kanske i natt eller i morgon :)


Hemma igen

Sådär, nu har vi träffat kusinen. Jag satt mest tyst och lyssnade när dom andra snacka. Var inte speciellt social. Nu ska jag städa, sen kanske det blir utgång i kväll till Harrys. Får se hur jag mår och hur pigg jag är sen. Nej nu måste jag sätta igång och städa. Hörs sen.

Onsdag

Idag mår jag bättre, skönt. Ska snart börja fixa mig, ska gå ner till Sultans med mamma & angelica vi ska träffa våran kusin som vi aldrig träffat, eller jo vi har träffat honom typ när jag var 2 ? så det räknas ju inte. Men jag skriver sen.

Tisdag

Har varit lika seg idag som igår, så har bara legat i sängen och vilat, vill bli frisk.

Måndag

Fan nu är halsen och förkylningen ännu värre ;( sitter och väntar på att pappa ska komma med alvedon, så huvudet slutar dunka. Har druckit massa te för att halsen ska bli bättre men det verkar inte fungera. Nu tänker jag iaf krypa ner under täcket och kolla på någon film. hörs sen.

Söndag

Usssch vakna typ 8 i morse av att jag ahde ont i halsen, och nu är det fan värre ;( orka bli sjuk. Har inte gjort så mycket idag, var och fika med mamma & angelica förut och nu är jag hemma hos pappa och gosar med wilma :)

Bilder på mig & Wilma =)





Nyvaken

La mig i sängen föut för att vila men såklart råkade jag somna och vaknade nyss haha :) ja just det måste tacka Patrik som gjorde min header. tack tack.

Nu ligger jag iaf i soffan och funderar på vad jag ska göra i kväll ;o

Lördag

Blev en lugn kväll i går, var ju helt slut efter att jag jobbat hela veckan. Har nyss käkat brunch med mamma som bestod av pizza ;) det slinker alltid ner. Jag måste städa nu så jag skriver sen.

Fredag

Gick upp sex i morse och börja jobba vid sju, slutade 14.30 och när jag kom hem så somnade jag typ direkt :) Nu sitter jag hemma i soffan med Mange och dricker lite öl, vi ska kolla på idol sen får vi väl se vad som händer. Förresten så är min header  på väg nu, möhö

Torsdag

Blev väckt av telefonen i morse vid typ 6, Det var från jobbet och dom undra om jag kunde börja klockan 7, visst sa jag så det var bara att kliva upp. Haha fyfan, men det är pengar. Ska jobba i morgon också 7-14.30. Sen är det heeelg :)

Har snackat med pappa idag angående det jag fick veta igår, och om allt går som jag vill så kommer det här bli skit bra. Nu ska jag ta ett bloss sen vänta på att Mange kommer och hämtar mig :) hörs sen




Hitta den här på datan nu , hehe :) Linda när vi gick i ettan ;) Var tvungen :)



onsdag

Vaknar av alarmet 06.20, stänger av det och tänker, jag ska bara blunda 1 minut. Vaknar 06.56 och skriker, SHIT jag börjar jobba om 4 min. Kastar på mig kläder, borstar tänderna och drar borsten genom håret springer ut till bilen och försöker få Mange att köra fortare. Kommer iaf fram 07.10. och typ stressar sönder.Sen när jag är klar med mina saker på jobbet så träffar jag dom andra som jobbar där och den ena säger : men gud du behövde ju inte stressa sådär mycket. Men vafan pinigt och komma sent ju. Haha =) men ska iaf inte jobba i morgon för då kommer dom andra tillbaka.

När jag kom hem gick jag och fikade, och fick höra en väldigt rolig nyhet, som jag inte kan berätta här eftersom det fortfarande är lite hemligt för vissa personer. Men sen när jag kommer hem till pappa så är han värsta glädjedödaren, fast i för sig så är det ju bara sanningen han sa men ändå. Men som sagt det löser sig nog.

Och nu sitter jag bara här hemma och tråkar, funderar på att duscha sen ta ett bloss, fast det blir nog ett bloss sen duscha. Usch vilket tråkigt inlägg men skitsamma =) har inte sån stor lust att skriva när min blogg design är så ful, VÄNTAR FORTFARANDE PÅ MIN NYA :p meeeen hörs sen då.


seeg

Är helt seg, så har kollat på idol, och ska snart hoppa in i duschen. Ska försöka muta älsklingen att massera mig sen ;D mahaha. Nej nu ska jag duscha sen blir det väl sängen ganska tidigt ska ju som sagt upp klockan 6 :P

Nyvaken

Har jobbat idag från 07.00-14.30, direkt när jag kom hem så somnade jag direkt. Det var säkert bara för jag fick jobba på som en tok idag eftersom vi bara var 3 stycken. Men tiden gick snabbare när man hade något att göra hela tiden så det är ju skönt. Ska jobba samma tid i morgon också. Sitter och väntar på att min header ska bli fixad men han som ska göra den verkar jäkligt seg, jag slår vad om att han inte ens har börjat med den :P Nej nu ska jag gå och byta om sen gå hem till pappa och käka lite. Tyckte jag hörde att det skulle bli pizza, hoppas ;)

Godnatt

Ska lägga mig i soffan nu och kolla på någon film. Sen ska jag försöka sova tidigt, ska ju upp typ sex i morgon. Börjar jobba vid 7 men hörs i morgon. Kommer vara helt sliten ;O men men. Godnatt

hemma nuu

Kom precis hem från massagen, det var så jävla skönt. Måste boka en ny tid snart. Man känner sig fan som en ny människa när man går där ifrån. Nu ska jag iaf byta om till myskläder och kolla om det finns något bra på tvn. Ska även hoppa på älsklingen och kittla honom, han kommer säkert bli sur. MOUhahaha :)

:)

Kom nyss hem från sultans. Har varit och fikat med Angelica & mamma. käkade en kycklinpaj med sallad. Helt okej. Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra. Den här stan är ju så död. ska iaf jobba i morgon och på onsdag. Nej vi hörs sen .


Måndag

Har inte orkat skriva här i helgen. Var på fest hos allex i fredags, det var kul men jäkla snorungar som ska mucka bråk. Haha så töntiga. I lördags blev det bara att ta det lugnt. Och i går kolla jag och älskling på film. Vi var nere på filmhuset eller vad det heter och vi stod och letade en film i typ 30 minuter sen tröttna jag och gick ut därifrån. så vi åkte till coop i stället och hyrde en barnfilm ;) Den va fan bra. Haha.

Nu sitter jag iaf hemma och tråkar. Mamma och jag ska väl ut och gå en sväng tror jag, sen ikväll blir det massage :) ska bli så jävla skönt, Har bokat in 1 timme :) nej nu ska jag fixa mig lite sen får vi se vad som händer.

FREDAG

Nu sitter jag här i soffan och väntar på att mammas kompis ska komma hit. ska klippa och färga henne. Sen ska jag iväg till Lisa som ska sminka mig. Hon har ju gått make up kurs nu :) Skönt då slipper man tänka på det i kväll. Då är bara problemet att välja kläder kvar ;p haha. Nej nu måste jag ta fram saxarna och skit så jag skriver sen.

sådärja

Nu har jag och älsklingen varit ute och gått en runda, tog ungefär 45 min, duktigt va :) Nu sitter vi hemma hos mig och glor lite på tv, det är någon dålig film på sexan. I morgon ska jag iaf färga håret & klippa mammas kompis, sen ska jag ringa och beställa en massage tid eftersom Mange är nog ganska trött på att massera mig hela tiden :P Men han är fan bäst på det :) Nej nu ska jag kanske lägga upp en bild för det var länge sen.


Jag & Doris


Älsklingen :) <3

:)

Jag orkade inte storstäda, så jag plocka bara undan och damma lite och så. det får duga :) Nu sitter jag iaf och väntar på mat sen ska jag och älskling ut och gå långpromenad med wilma :)




Torsdag

Vaknde för någon timma sen. Och nu har jag duschat och tagit på mig shorts för jag ska storstäda ;O så trist, men känns alltid skönt när det är klart :) så jag skriver sen.

Onsdag

Har lite bråttom nu så hinner inte skriva så mycket . Men idag har jag iaf varit duktig och gått långpromenad med Wilma, min hund. Sen har jag i stort sett bara tagit det lugnt. Men nu måste jag ta på mig en tröja och springa ut. Ska åka en sväng med älsklingen. Hörs sen.

Tisdag

Nu sitter jag hemma i soffan och väntar på att klockan ska bli 1, ska möta angelica vid tåget. sen ska jag tvinga henne att fika med mig :D Har ioförsig redan fikat idag med min handledare som jag hade på praktiken när jag gick frisör men man kan aldrig fika för mycket ;) haha .


Lördag

Har inte orkat skriva någonting här, har jobbat ganska mycket nu. Alltid skönt med lite extra pengar :) Igår var jag & Angelica hemma hos Allex och drack men det tog ett tag innan vi fick honom taggad. Det slutade iaf med att jag mådde piss och gick hem ;) haha. Idag har jag inget planerat känns ganska trist men ändå skönt :) Så nu tänker jag ta ett bloss sen slänga mig i sängen . hej så länge


RSS 2.0